Focus op innovatie

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom blijven we bij Proximus sterk inzetten op innovatie. Op die manier helpen we onze klanten vooruit, die op hun beurt met een beter aanbod naar hun eindklanten stappen. Het leidt geen twijfel dat 5G de innovatiegraad in heel wat sectoren een enorme boost zal geven. Samen met onze 5G-specialisten Guillaume Janus en Koen De Troyer blikken we vooruit op de mogelijkheden die dankzij 5G op ons afkomen.

Met name de grootschalige doorbraak van IoT zal sterk met de uitrol van 5G samenhangen. In deze editie van het One Magazine presenteren we alvast enkele concrete toepassingen. Zo noteerden we bij Multigas het verhaal van de geconnecteerde gastanks. De oplossing waakt over de continuïteit van de betrokken bedrijven, terwijl de gasdistributeur een enorme efficiëntiewinst realiseert.

Verder leert u hoe het gebruik van slimme oplossingen – met data in een sleutelrol – het verschil maken in heel uiteenlopende sectoren: van de ventilatie- en zonweringsystemen van Duco, tot toepassingen voor e-health in het CHU van Luik. Het zijn stuk voor stuk concrete verhalen, waar ook u straks inspiratie uit put.

GEERT ROTTIER Enterprise Sales Director Proximus